Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike

Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey

Dr. Atabey lindi në Kırşehir në vitin 1983, pasi mbaroi arsimin fillor dhe të mesëm këtu, ai filloi jetën e tij profesionale duke u diplomuar në Universitetin Erciyes në vitin 2007. Pas shërbimit të detyrueshëm në distriktin Yerköy të Yozgat, në vitin 2008 ai filloi specializimin në Kirurgji të Përgjithshme në Universitetin Cumhuriyet, Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme. Gjatë asistencës së tij, ai shërbeu si ndihmës përfaqësues në klinikën e tij dhe në Komisionin e Asistentëve të Shoqatës Turke të Kirurgjisë.

Pas specializimit, shërbimin e detyrueshëm e kreu në distriktin Doğubayazıt të Agrit. Gjatë periudhës së shërbimit të detyrueshëm ka shërbyer edhe si kryemjek në të njëjtin spital. Pas shërbimit të detyrueshëm, ai u emërua Asistent Profesor në Universitetin Cumhuriyet, ku specializoi në vitin 2015 dhe shërbeu deri në maj 2018. Gjatë mandatit të tij, ai realizoi me sukses shumë nga operacionet e para në Kirurgjinë Metabolike Bariatrike, Kirurgjinë Laparoskopike të Kancerit, Kirurgjinë e Refluksit dhe në Kirurgjinë Laparoskopike të Hernias. Gjatë kësaj kohe, Dr. Atabey, i cili mori pjesë në shumë trajnime të kirurgjisë laparoskopike, mori gjithashtu trajnime për Kirurgji Robotike në Cleveland Clinic.

Më pas, ai filloi të punojë në spitalin Medicana Sivas. Atabey ka kryer me sukses edhe këtu shumë operacione laparoskopike. Ai gjithashtu punoi me kohë të pjesshme në grupin Medicana Bahçelievler/Spitali i Stambollit. Duke vazhduar aktivitetet e tij akademike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Biruni nga viti 2019 deri në gusht 2021, Dr. Atabey iu dha titulli Profesor i Asociuar nga Bordi Ndëruniversitar në maj 2021. I martuar dhe baba i një fëmije, Assoc. Mustafa ATABEY është ende aktiv në spitalet BAU Medical Park Göztepe dhe VM Medical Park Maltepe në Stamboll.

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (kirurgjia e obezitetit dhe diabetit)

· Kirurgjia Laparoskopike e Kancerit

· Kirurgjia Laparoskopike e Refluksit

· Kirurgji Laparoskopike e Hernies

· Kirurgjia Laparoskopike e Kanaleve Biliare.

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Asoc. Dr. Mustafa Atabey Artikuj


A1 . AK Gökakın,A. Kurt, M. Atabey , A. Koyuncu, O. Topçu, C.Aydın,M. You g. Akgöl, "The impact of Ramadan on peptic ulcer perforation", ULUSAL TRAVMA VE ERRAHI DERGISI-TURKISH JOURNAL OF TRAUMA & EMERGENCY SURGERY (ISI), 339-343 pp., 2012

A2 . AKGokakin, A. Kurt, G. Akgol, BCKarakus, M. Atabey , A. Koyuncu, O. Topcu, E. Goren, "Effects of Ramadan fasting on peptic ulcer disease as diagnosed by upper gastrointestinal endoscopy", Arab Journal of Gastroenterology, 180-183 pp., 2012 , DOI: doi: 10.1016/j.ajg.2012.12.002

A3. A.Kurt,AK Gökakın,E. CucenE, M. Atabey , Y. Sılıg,O.Topcu, "Effect of Pentoxifylline on the healing of ischemic and non-ischemic left colon anastomosis", HealthMED Journal. Volume 7/ Number 5 / 1657-1662, 2013

A4 . WHITE. Gokakin ,M. Atabey , A. Koyuncu, O. Topcu, "Peptic Ulcer Perforation in Elderly: 10 years' experience of a single institution", International Journal of Gerontology (ISI), xx pp., 2013, DOI: dx.doi.org/10.1016/j.ijge.2013.03.009

A5. Gokakin AK M. Atabey , Koc M, O. Topcu A. Koyuncu,”Sternal Metastasis of Diffrentiated Thyroid Cancer: Report of the Three Cases” International Journal of Medical and applied Sciences ISSN:2320-3137 (Accepted)

A6. Aktimur R. Gokakin AK , Deveci K., M. Atabey , .”Conversion to open surgery in the era of laparascopic cholecystectomy in geriatric patients: rates and reasons ” International Journal of Medical and applied Sciences ISSN:2320-3137 (Accepted)

A7.  Koc M Gokakin AK M. Atabey , Karakus BC, A. Koyuncu, Elagoz S,O. Topcu “A Noevel Perspective in Thyroid Tumors of Uncertain Malignant Potential and Diffrentaiated Throid Carcinomas: Expression of FHIT,P16,P53 and EGFR as Prognostic Markers”. International Journal of Medical and applied Sciences ISSN:2320-3137 (Accepted)

A8. O. Topcu, A. Kurt, S. Soylu, G. Akgol, M. Atabey , BC Karakus, C. Aydin Polypropylene mesh repair of incarcerated and strangulated hernias: a prospective clinical study Surg Today (2013) 43:1140–1144 DOI 10.1007/s0595-012-0397-0

A9 . Ali Kağan Gökakın, Mustafa Atabey , Koksal Deveci, Enver Sancakdar, Mehmet Tuzcu, Cevdet Duger, Omer Topcu. The effects of Sildenafil in liver and kidney injury in a rat model of severe scald burn: A biochemical and histopathological study. ULUSAL TRAUMA VE EMERGENCY SURGERY DERGISI-TURKISH JOURNAL OF TRAUMA & EMERGENCY SURGERY  Doi : 10.5505/tjtes.2014.39586 (Accepted.)

A10 . Mustafa Koc, Recep Aktimur, Ali Kagan Gokakin, Mustafa Atabey , Ayhan Koyuncu, Sahende Elagoz, Omer Topcu. Expression of FHIT, p16, p53 and EGFR as prognostic markers in thyroid tumors of uncertain malignant potential. JBUON 2015; 20(2): 567-572

A11. Recep Aktimur, Ali Kagan Gokakin, Koksal Deveci, Mustafa Atabey , Omer Topcu. Oxidative stress markers in laparoscopic vs. open appendectomy for acute appendicitis: A double-blind randomized study. Journal of Minimal Access Surgery 2015;  DOI: 10.4103/0972-9941.156203

A12. Recep Aktimur, Ali Kagan Gokakin, Koksal Deveci, Mustafa Atabey. Conversion to open surgery in the era of laparoscopic cholecystectomy: Changing rates and reasons in geriatric patients. Arch Clin Exp Surg 2015; doi :10.5455/aces.20150810031232

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:14
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale