Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk
Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk
Otorinolaringologji (ORL)

Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk

Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk u diplomua nga Fakulteti e Mjekësisë të Universitetit Hacettepe, Departamenti i Mjekësisë në gjuhën Angleze në vitin 1996. Diplomën e specializimit mori në vitin 2000 dhe titullin Profesorin e Asociuar në vitin 2008. Në vitin 2013 ajo bëri specializimin e dytë në Kirurgji Orale, Faciale dhe Maksilofaciale. Përafërsisht 15 vitet e para të jetës së saj profesionale, Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk i kaloi si asistente, mjeke specialiste dhe profesoreshë e asociuar në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Numune në Ankara, dhe 10 vitet e fundit si menaxhere e Klinikës ORL në Spitalin Trajnues dhe Kërkimor Kocaeli Derince, ku ajo ishte shefe themeluese. Ndërmjet viteve 2019 dhe 2022, ka shërbyer si Shefe e Departamentit të ORL në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir.

Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk ka qenë vëzhguese në Institutin e Laringologjisë & Otologjisë në Universitetin e Londrës, Departamenti: Rinologji dhe kanceret e Kokës dhe Qafës për 6 muaj në 2008 dhe në Qendrën Mjekësore të Universitetit të Pittsburgh, Departamenti i Otorinolaringologjisë në vitin 2013. Në të njëjtën kohë, Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk rriti përvojën e saj në diagnostikimin dhe trajtimin apnesë obstruktive të gjumit.

Në vitin 2012, Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk mori një çertifikatë për çrregullimet e gjumit nga Uykuder dhe ishte anëtare e Bordit Ekzekutiv të Grupit të Punës për Vesh-Hundë-Fyt Uykuder për një kohë të gjatë. Ajo është anëtare themeluese e Shoqatës së Otolaringologjisë Robotike dhe Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës, anëtare e Komisionit të Ekzaminimeve Kualifikuese të Shoqatës Turke të Kirurgjisë së Otolaringologjisë dhe Qafës, si dhe anëtare e Shoqatës Turke të Mbështetjes dhe Këshillimit të Hulumtuesve të Otolaringologjisë-Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës.

Në vitin 2019, Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk mori titullin Profesor në ORL nga Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Bahçeşehir dhe që atëherë punon në spitalin Medical Park Maltepe.

Fushat e ekspertizës:

· Rinoplastika

· Kirurgjia Endoskopike e Sinuseve

· Alergjitë

· Marramendjet

· Sëmundjet ORL Pediatrike

· Trajtimi i Gërhitjes

· Kanceret e Kokës dhe Qafës

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk Artikuj

1. Kaya Ozden H, Selcuk AA . Is there a role of toothpastes in the development of recurrent aphthous stomatitis? A prospective controlled clinical trial with skin patch testing. Oral Surg Oral Med Oral Pathol Oral Radiol. 131(1):43-48 (2021).  (SCI-Expanded)

2. Evman MD,  Selcuk AA.  Vocal Cord Paralysis as a Complication of Endotracheal Intubation. J Craniofacial Surg. 31(2):e119-e120 (2020).  (SCI-Expanded)

3. Selcuk AA . A Guide for Systematic Reviews: PRISMA. Letter to Editor. Turkish Archives of Otorhinolaryngology. 57(1);57-8 (2019).

4. Baran H, Elibol E,  Selçuk A.  Comparison of Inferior Turbinate and Uncinate Process Angulation with Normal Population in Patients with Septal Spur. Ind J Otolaryngol Head Neck Surg. https://doi.org/10.1007/s12070-019-01652-8 (2019).

5. Sirin S, Abaci F, Selcuk A, Findik OB, Yildirim A. Psychosocial effects of otoplasty in adult patients: a prospective cohort study. Eur Arch Otorhinolaryngol. 276(5):1533-9 (2019)  (SCI-Expanded).

6. Dasli S,  Selcuk A.  Commentary to: Predictable prosthesis length on a high-resolution CT scan before a stapedotomy. Eur Arch Otorhinolaryngol. 275(12): 3103-4 (2018).  (SCI-Expanded)

7. Ozdogan F, Ozel HE, Esen E, Baser S, Genc S,  Selcuk A.  Nasal septum and external nasal deformity similarities in monozygotic twins and paranasal computed tomography analysis. World JPlast Surg. 7(2):253-255 (2018).

8. Yorukoglu GC, Okuma KA, Yilmaz M, Bagdacicek G,  Selcuk A,  Saracoglu TK. Two Dilemmas in Pediatric Difficult Airway: Types of Laryngoscopes and Blades. J Anesth and Ther 1: 101 (2018).

9. Ozer T,  Selcuk A,  Yilmaz Z, Voyvoda N, Cam İ, Ozel HE, Ozdogan F, Esen E, Genc G, Genc S. The role of upper airway morphology in apnea versus hypopnea predominant obstructive sleep apnea patients: an exploratory study. British Journal of Radiology, 91:20170322 (2018).  (SCI-Expanded)

10. Ozdogan F, Ozel HE, Esen E, Genc S,  Selcuk A. Medial laminectomy of the large concha bullosa in crooked nose. World Journal of Plastic Surgery, 7 (1):132-135 (2018).

11. Esen E, Ozdogan F, Gurgen SG, Ozel HE, Baser S, Genc S,  Selcuk A. "Ginkgo biloba and lycopene are effective on cisplatin induced ototoxicity", Journal of International Advanced Otology, 14(1):22-26 (2018).  (SCI-Expanded)

12. Ozdogan F, Ozel HE, Genc S,  Selcuk A.  "Commentary to: Long-term results of a modified expansion sphincter pharyngoplasty for sleep-disordered breathing", Eur Arch Otorhinolaryngol. 275(2):643-644 (2018).  (SCI-Expanded)

13. Selcuk A,  Ozer T, Esen E, Ozdogan F, Ozel HE, Yüce T, Caliskan S, Dasli S, Bilal N, Genc G, Genc S. "Evaluation of effects of anterior palatoplasty operation on upper airway parameters in computed tomography in patients with pure snoring and obstructive sleep apnea syndrome", Eur Arch Otorhinolaryngol. May;274(5):2183-8 (2017).  (SCI-Expanded)

14. Ozdogan F, Ozel HE, Esen E, Altıparmak E, Genc S,  Selcuk A.  "An often neglected area in crooked nose: middle turbinate pneumatization", Braz J Otorhinolaryngol. 83(5);563-7 (2017).  (SCI-Expanded)

15. Ozdogan F, Ozel HE, Esen E, Yuce T, Eyisarac S, Genc S,  Selcuk A.  "Optimal time for intranasal splint removal after septoplasty: a prospective clinical study", Eur Arch Otorhinolaryngol. 273(10):3203-6 (2016).  (SCI-Expanded)

16. Ozel HE, Ozdogan F, Gulsen Gurgen S, Esen E,  Selcuk A,  Genc S. "Effect of transtympanic betamethasone delivery to the inner ear", Eur Arch Otorhinolaryngol. 273(10):3053-61 (2016).  (SCI-Expanded)

17. Ozel HE, Ozdoğan F, Gurgen SG, Esen E, Genc S,  Selcuk A.  "Comparison of the protective effects of intratympanic dexamethasone and methylprednisolone against cisplatin-induced ototoxicity", J Laryngol Otol. 130(3):225-34 (2016).  (SCI-Expanded)

18. Ozel HE, Genc S, Esen E, Ozdogan F,  Selcuk A. “Auricular hematoma cases caused by mobile phones”, Oral and Maxillofacial Surgery Cases. 1(4):51-52 (2015).  (SCI-Expanded)

19. Ozel HE, Ozdogan F, Esen E, Genc MG, Genc S,  Selcuk A.  “The association between septal deviation and the presence of a maxillary accessory ostium.” International Forum of Allergy and Rhinology;5(12):1177-80 (2015).  (SCI-Expanded)

20. Ozdogan F, Genc S, Ozel HE, Esen E, Yuce T,  Selcuk A. “In reference to palatal myoclonus: Algorithm for management with botulinum toxin based on clinical disease characteristics”, Laryngoscope. 125(10):E354 (2015).  (SCI-Expanded)

21. Selcuk B,  Selcuk A , Ozcan KM, Ikinciogullari A, Ensari S, Dere H. “Can radiation induced cranial nerve palsy be a warning sign of radiation myelitis? Case report”, Neurosurgery Quarterly. 25:236–237(2015).

22. Kale A, Yavuz A,  Selcuk A , Demirtas O, Terzi H, Genc S. “Evaluation of hearing and cochlear function by audiometric testing in patients with hyperemesis gravidarum.” Pan African Medical Journal, 20(231), doi:10.11604 (2015).

23. Terzi H, Kale A, Hasdemir PS,  Selcuk A,  Yavuz A, Genc S. “Hearing loss: Aunknown complication of pre-eclampsia”.J Obstet Gynaecol Res. 41(2):188-92 (2015).  (SCI-Expanded)

24. Selcuk A , Terzi H, Turkay U, Kale A, Genc S.“Does gestational diabetes result in cochlear damage”, Journal of Laryngology and Otology.128(11):961-5 (2014).  (SCI-Expanded)

25. Ozcan KM,  Selcuk A,  Ozcan I, Ozdas T, Ozdogan F, Acar M, Dere H. “Incidence of hypothyroidism and its correlation with polysomnography findings in obstructive sleep apnea”, European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 271(11):2937-41. (2014).  (SCI-Expanded)

26. Baran H, Ozcan KM,  Selcuk A,  Cetin MA, Cayir S, Dere H. “Allergic rhinitis an its impact on asthma classification correlations”, Journal of Laryngology and Otology, 128(5):431-7 (2014).  (SCI-Expanded)

27. Genc S, Genc MG,  Selcuk A. “ Location of the middle cranial fossa dural plate in patients with chronic otitis media”, Journal of Laryngology and Otology, 22:1-4,(2014).  (SCI-Expanded)

28. Genc S, Genc MG, Arslan IB,  Selcuk A. “ Coexistence of scutum defect and facial canal dehiscence". Eur Arch Otorhinolaryngol. 271(4):701-5 (2014).  (SCI-Expanded)

29. Uysal GS, Ozcan I, Ozcan KM,  Selcuk A,  Uysal O, Ensari S, Dere H. “Including hyperbaric oxygen therapy in medical treatment protocol in sudden hearing loss is not useful”, Int J Advanced Otology 9:372-380(2013). ).  (SCI-Expanded)

30. Genc S, Demir A,  Selcuk A.  “Bilateral second branchial cleft fistula opening to skin with multiple orifices”, J Craniofac Surg, Jul;24(4):1496-8,(2013).  (SCI-Expanded)

31. Bilal N,  Selcuk A , Karakus MF, Ikinciogullari A, Ensari S, Dere H. “Impact of corrective rhinologic surgery on rhinogenic headache”,J Craniofac Surg,24(5): 1688–1691, (2013).  (SCI-Expanded)

32. Ozdas T, Ozcan KM, Ozdogan F, Ozcan I,  Selcuk A,  Cetin MA, Dere H. “Investigation of Lateral Pharyngeal Walls in OSAS”, European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 270(2):767-71, (2013).  (SCI-Expanded)

33. Ugur SS, Yuksel S, Coskun BU, Dadas B, Sirin B,  Selcuk A. “ Does lack of glottic closure affect quality of life as a cause of constipation in laryngectomized patients?”, European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 270(2):629-34, (2013).  (SCI-Expanded)

34. Genc S, Kahraman E, Ozel HE, Arslan IB, Demir A,  Selcuk A.  “Microtia and congenital aural atresia”,J Craniofac Surg, 23(6):1733-5, (2012).  (SCI-Expanded)

35. Genc S, Ugur SS, Arslan IB, Demir A, Tuhanioglu B,  Selcuk A. “ Lower lip reconstruction with Abbe-Estlander flap modification: Preserving same side vascular pedicle”,European Archives of Oto-Rhino-Laryngology and Head & Neck Surg, 269(12):2593-4, (2012).  (SCI-Expanded)

36. Genc S, Ugur SS, Arslan IB, Demir A, Tuhanioglu B, Kuskonmaz I, Eruyar T,   Selcuk A. “ A giant solitary trichoepithelioma originating from the auricle: case report”, Dermatologic Surgery, 38(9):1527-8, (2012).  (SCI)

37. Selcuk A,  Akdogan O, Giray SG, Ozcan KM, Ozcan I, Dere H, Ensari S, Ozogul C. “Analysis of lower airway inflammation in a rabbit model of acute rhinosinusitis”, Ind J Otolaryngol Head Neck Surg. 63(2), 119-125 (2011).  (SCI-Expanded at the time of publication)

38. Cingi C, Songu M, Ural A, Annem-Maesano i, Erdogmus N, Bal C, Kahya V, Ozbal Koc EA, Cakir B,  Selcuk A , Ozlugedik S, Onal K, Midilli R, Ecevit C, Pinar E, Akoglu E , Okuma S, Erkan AN. “The score for allergic rhinitis (SFAR) study in Turkey", American Journal of Rhinology and Allergy. Sep-Oct;25(5):333-7 (2011).  (SCI-Expanded)

39. Taylan I, Ozcan I, Mumcuoğlu İ, Baran I, Ozcan KM, Akdogan O,  Selcuk A,  Balaban N, Dere H. “Comparison of the Surface and Core Bacteria in Tonsillar and Adenoid Tissue With Beta-Lactamase Production”, Ind J Otolaryngol Head Neck Surg. 63(3):223-228 (2011).  (SCI-Expanded at the time of publication)

40. Dere H, Ozdogan F, Ozcan KM,  Selcuk A,  Ozcan I, Gokturk G. “Comparison of glass ionomere cement and incus interposition in reconstruction of incus long process defects”. European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 268(11),1565–1568 (2011).  (SCI-Expanded)

41. Cingi C,  Selcuk A,  Oghan F, Firat Y, Guvey A. “The physiological impact of high altitude on nasal and lower airway parameters”, European Archives of Oto-Rhino-Laryngology. 268(6),841-844 (2011).  (SCI-Expanded)

42. Ozcan KM, Ozcan I,  Selcuk A,  Akdogan O, Giray SG, Deren T, Koparal S, Ozogul C, Dere H. “Comparison of histopathological and CT findings in experimental rabbit sinusitis”, Ind J Otolaryngol Head Neck Surg. 63(1),56-59 (2011).  (SCI-Expanded at the time of publication)

43. Dere H, Saygi G, Akdogan O,  Selcuk A,  Gokturk G. “Disseminated lateral sinus thrombosis: Case report”, The Journal of International Advanced Otology 6(1),102-104 (2010).  (SCI-Expanded)

44. Akdogan O,  Selcuk A , Ozcan I, Dere H. “Continuous or intermittent noise exposure, does it cause vestibular damage? an experimental study”, Auris Nasus Larynx, 36(1),2-6 (2009).

45. Akdogan O,  Selcuk A , Ozcan I, Ozcan KM, Giray SG, Dere H, Ozogul C. “Activation of vocal fold healing with topical vitamin A in rabbits”, Acta Otolaryngol, 129(2), 220–224 (2009).  (SCI-Expanded)

46. Selcuk A , Akdogan O, Ozcan I, Giray SG, Dere H, Ozogul C. “Topical application of calcium channel blockers to reduce the progression of experimentally induced myringosclerosis and tympanosclerosis”, Laryngoscope, 118(4), 697-705 (2008) .  (SCI-Expanded)

47. Selcuk A , Ensari S, Sargin AK, Can B, Dere H. “Histopathological classification of tympanosclerotic plaques”, Eur Arch Otorhinolaryngol, 265(4), 409-413 (2008).  (SCI-Expanded)

48. Ozcan I,  Selcuk A , Akdogan O, Ozcan KM, Giray SG, H Dere, C Ozogul. "The effect of topical doxycycline in the prevention of experimental tympanosclerosis", Laryngoscope,118(6):1051-6 (2008).  (SCI-Expanded)

49. Selcuk A , Selcuk B, Bahar S, Dere H.“Shoulder functions in various types of neck dissections regarding spinal accessory nerve dissection and cervical plexus excision”, Tumori, 94(1), 36-39 (2008).  (SCI-Expanded)

50. Selcuk A , Ozcan KM, Akdogan O, Bilal N, Dere H. “Variations of maxillary sinus and accompanying anatomical and pathological structures”, J Craniofac Surg, Jan;19(1),159-164 (2008).  (SCI-Expanded)

51. Ozcan KM, Ozcan I,  Selcuk A , Pasaoglu L, Hatipoglu G, Dere H. “Tortuous internal carotid artery narrowing pyriform sinus: Two cases”, Clinical Imaging, 32(3), 220-222 (2008).  (SCI-Expanded)

52. Akdogan O,  Selcuk A , Ozcan I, Dere H. “Vestibular nerve functions in children with auditory neuropathy”, Int J Pediatr Otorhinolaryngol, 72(3), 415-9 (2008).  (SCI)

53. Ozcan KM,  Selcuk A , Oruk V, Sarikaya Y, Dere H. “Ethmomaxillary sinus”, Eur Arch Otorhinolaryngol, Feb 265(2), 185-188 (2008).  (SCI-Expanded)

54.  Akdogan O, Ozcan I,  Selcuk A , Bilal N, Sarıcaoglu S, Ensari S. “Orbital foreign body penetrating from the cheek”, J Craniofac Surg,19(2):439-40 (2008).  (SCI-Expanded)

55.  Ozcan KM,  Selcuk A , Ozcan I, Akdogan O, Dere H. “Anatomical variations of nasal turbinates”, J Craniofac Surg,19(6),1678-82 (2008).  (SCI-Expanded)

56. Selcuk A , Ozcan KM, Ozcan I, Dere H. “Bifid inferior turbinate: a case report”, J Laryngol Otol, 25, 1-3 (2007).  (SCI-

57. Selcuk A , Ozlu F, Akdogan O, Ozbek C, Dere H. “Is there a relationship between myringosclerosis and atherosclerosis?”, B-ENT, 3(3),127-130 (2007).  (SCI-Expanded)

58. Selcuk A , Dere H, Bahar S, Sarikaya Y, Ozcan KM. “Adenoid cystic carcinoma of the parotid gland presenting as temporal bone neoplasm: a case report”, B-ENT, 3(3),153-156 (2007).  (SCI-Expanded)

59. Ozcan I, Ozcan KM,  Selcuk A , Ergul G, Dere H. “Hyoid chondroma presenting as an external neck mass”, J Craniofac Surg, Sep 18(5),1184-1187 (2007).  (SCI-Expanded)

60. Selcuk A , Ensari S, Cetin MA, Sak SD, Dere H. “Ceruminous gland carcinoma of the external auditory canal presenting as chronic otitis media”, B-ENT, 3(4), 195-199 (2007).  (SCI-Expanded)

61. Akdogan O, Ozcan I,  Selcuk A , Dere H. “The association of laryngocele with squamous cell carcinoma of the larynx as

62. Ozbek C, Aygenc E, Tuna EU,  Selcuk A , Ozdem C. “Use of steroids in the treatment of peritonsillar abscess”, J Laryngol Otol, Jun118(6), 439-442 (2004).  (SCI-Expanded)

63.  Aygenc E,  Selcuk A , Ozdem C. “Hypervascular parapharyngeal schwannoma: an unusual case”, Auris Nasus Larynx, Apr 29(2), 215-217 (2002).  (SCI-Expanded)

64.  Aygenc E,  Selcuk A , Celikkanat S, Ozbek C, Ozdem C. “The role of Helicobacter pylori infection in the cause of squamous cell carcinoma of the larynx”, Otolaryngol Head Neck Surg, Nov 125(5), 520-521 (2001). ).  (SCI-Expanded)

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:39
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale