Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike

Prof. Dr. Samet Yardimci

Pas përfundimit të arsimit fillor dhe të mesëm në Antakia, ai u pranua në Universitetin e Ankarasë, Fakulteti i Mjekësisë në vitin 1997 dhe filloi studimet mjekësore. Në vitin 2003, kur u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë, kaloi provimin për specializim në mjekësi dhe filloi punën si asistent i kirurgjisë së përgjithshme në Spitalin Trajnues dhe Kërkimor Haydarpasa Numune. Në vitet 2008-2009, ai u arsimua për kirurgjinë e kancerit dhe transplantin e organeve në Qendrën e Kancerit MD Anderson dhe Spitalin Memorial Hermann në qytetin e Hjustonit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pasi u kthye në Turqi, u rendit i pari në provimin e subspecialitetit të mbajtur në vitin 2009, ku marrin pjesë kirurgët e përgjithshëm. Pas këtij suksesi, ai u trajnua për kirurgji gastrointestinale në Spitalin e Lartë Turk të Specialitetit në vitet 2009-2012. Në vitin 2012, ai u bë kirurgu gastrointestinal më i ri në Turqi dhe u punësua në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Pendik të Universitetit Marmara.

Nga viti 2012 deri në vitin 2018, ai ka dhënë leksione për studentët e Universitetit Marmara, Fakultetin e Mjekësisë dhe asistentët e kirurgjisë së përgjithshme, si dhe ka marrë pjesë në shumë aktivitete edukative për pacientë dhe kirurgë. Ai punoi në fushën e kirurgjisë së avancuar laparoskopike, kirurgjisë bariatrike dhe metabolike, si dhe luajti një rol aktiv në ngritjen e njësive të kirurgjisë së transplantimit të organeve dhe sëmundjeve inflamatore të zorrëve. Me provimin e zhvilluar në mars 2017 është vlerësuar me titullin profesor i asociuar. Ka marrë pjesë dhe ka përfunduar me sukses kursin revizional të kirurgjisë bariatrike të mbajtur në Belgjikë në vitin 2017.

Gjatë gjithë karrierës së tij, ai ka trajtuar mijëra pacientë duke punuar në spitale që kryejnë më shumë se 2000 operacione në vit. Studimi i tij i kryer në vitin 2012 u nderua me çmimin "Kërkuesi më i mirë i ri" nga Kongresi Ndërkombëtar i Transplantit. Ai ishte i ftuar në disa kongrese kombëtare dhe ndërkombëtare si folës. Atij iu dha certifikata e mirënjohjes për kënaqësinë e pacientit nga Drejtoria e Shëndetësisë Provinciale e Stambollit. Ka kryer seminare për Kirurgjinë Bariatrike dhe Kirurgjinë Metabolike për edukimin e pacientëve dhe ka marrë një certifikatë mirënjohjeje. Ai organizoi kurse në fushën e kirurgjisë bariatrike dhe metabolike në vitin 2015 dhe 2017 dhe kontribuoi në trajnimin e kolegëve të tij.

Prof. Dr. Samet Yardimci është anëtar i Shoqatës Turke të Kirurgjisë, Shoqatës së Gastroenterologjisë, Shoqatës për Kirurgjinë Laparoskopike Endoskopike, Shoqatës së Kirurgjisë Hepatopankreatobiliare, Shoqatës Turke të Kirurgjisë së Obezitetit, Shoqatës për Kirurgjinë Bariatrike dhe Metabolike dhe Federatës Ndërkombëtare për Kirurgjinë e Obezitetit dhe Metabolicor (SOIF). Ka shkruar kapituj për libra mjekësorë në fushën e tij dhe ka kryer studime të shumta të botuara në Turqi dhe jashtë saj.

Nga marsi i vitit 2018 është i punësuar në spitalin Medical Park Pendik.

Fushat e ekspertizës:

· Kirurgjitë e Obezitetit

· Kirurgjia e Gastroenterologjisë

· Kirurgjia e Refluksit

· Kirurgjia e Stomakut

· Kirurgjia Laparoskopike

· Sëmundjet Inflamatore të Zorrëve

· Kirurgjia Kolorektale

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Dr. Samet Yardimci , mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Dr. Samet Yardimci Artikuj

1. Ozkan E, Yardimci S, Dulundu E, Topaloğlu U, Sehirli O, Ercan F, Velioğlu-Oğünç A, Sener G. Protective potential of montelukast against hepatic ischemia/reperfusion injury in rats. J Surg Res. 2010 Mar;159(1):588-94.

2. Ibrahim Koral Onal, Gurel Nessar, Samet Yardimci, Nesrin Turhan, Mevlut Kurt, Aysel Ulker. Recent-Onset Ulcerative Colitis Complicated By Colon Ischemia In An Elderly Patient. Journal of the American Geriatrics Society Volume 58, Issue7, p1417-1418, July 2010

3. Yardimci S, Ulas M, Surmelioglu A, Bostanci E B Splenic recurrence of liver hydatid cyst and spleen preserving therapy Singapore Med J 2011; 52(11) : e223

4. Samet Yardımcı  Letter to the Editor: Author’s Reply: Recurrent Splenic Hydatid Cyst.. Singapore Med J 2012;53(2): 150

5. Yardimci S, Bostanci EB, Ozer I, Dalgiç T, Surmelioglu A, Aydog G, Akoglu M. Sildenafil Accelerates Liver Regeneration After Partial Hepatectomy in Rats. Transplan Proc. 2012 Jul- Aug; 44 (6): 1747-50

6. Yıldız MK, Ozkan E, Odabaşı HM, Eriş C, Günay E, Abuoğlu HH, Kaya B, Yardımcı S, Müftüoglu MT, Topaloglu U. Analysis of 120 patients with abdominal stab wound focusing on diagnostic role of fast. Int J Clin Exp Med. 2014 May 15;7(5):1386-90.

7. Yardimci S, Uprak TK, Kombak FE, Kaya H, Yegen SC. Ruptured gastric stromal tumour into gastric lumen with an abscess. ANZ J Surg. 2014 Sep;84(9):687-9.

8. Velioglu A, Aksu B, Asicioglu E, Arıkan H, Tinay I, Yardimci S, Yegen C, Tuglular S, Ozener C. Association of BK Virus Titers With Lymphocyte Count in Renal Transplant Patients. Transplant Proc. 2015 Jun;47(5):1421-4.

9. Yardimci S, Kara YB, Tuney D, Attaallah W, Ugurlu MU, Dulundu E, Yegen ŞC. A Simple Method to Evaluate Whether Pancreas Texture Can Be Used to Predict  Pancreatic Fistula Risk After Pancreatoduodenectomy. J Gastrointest Surg. 2015 Sep;19(9):1625-31. doi: 10.1007/s11605-015-2855-7. Epub 2015 May 16.

10. Samet Yardımcı, Mustafa Ümit Uğurlu, Mümin Coşkun, Wafi Attaallah, Şevket Cumhur Yeğen, Neutrophil – Lymphocyte Ratio and Mean Platelet Volume Can Be a Predictor for the Severity of Acute Appendicitis. Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derg.  2016 Mar;22(2):163-8. doi: 10.5505/tjtes.2015.89346.

11. Dulundu E, Attaallah W, Tilki M, Yegen C, Coskun S, Coskun M, Erdim A, Tanrikulu E, Yardimci S, Gunal O. Simultaneous resection for colorectal cancer with synchronous liver metastases is a safe procedure: Outcomes at a single center in Turkey. Biosci Trends. 2017 Feb 17. doi: 10.5582/bst.2017.01019

12. Asim Cingi, Samet Yardimci, Dilek Yavuz, Mümin Coşkun, Meliha Melin Uygur, Şafak Coşkun, Dilek Yazici, Mirhalik Javadov, Oğuzhan Deyneli. One Hundred Twenty-Eight Consecutive Sleeve Gastrectomies, Short-Term Outcomes, and Impacts on Type 2 Diabetes Mellitus. Indian J Surg (2017). doi:10.1007/s12262-017-1616-0

13. Yardimci S, Coskun M, Demircioglu S, Erdim A, Cingi A. Is Concomitant Cholecystectomy Necessary for Asymptomatic Cholelithiasis During Laparoscopic Sleeve Gastrectomy? Obes Surg. 2018 Feb;28(2):469-473. doi: 10.1007/s11695-017-2867-3

 

Artikuj të botuar në revista të referuara kombëtare

1. Erkan Özkan, Ender Dulundu, Münire Kayahan, Yahya Özel, Samet Yardimci, Ümit Topaloglu. 'Relationship between Tumor Size and Axillary Lymph Node Involvement in Primary Breast Cancer' Journal of Breast Diseases. October 2005; Volume 12 Issue 4 105-108 

2. Erkan Özkan, Ender Dulundu, Münire Kayahan, Yahya Özel, Samet Yardimci, Ümit Topaloğlu. 'Surgical Approach and Results in Patients with Colorectal Cancer'. Haydarpaşa Numune Training and Research Hospital Medical Journal 2007; 47(1), 216-221

3. Erkan Özkan, Ender Dulundu, Yahya Özel, Samet Yardimci, Ümit Topaloğlu 'Comparison of Complications of Total and Subtotal Thyroidectomy Due to Multinodular Goiter' Journal of Dialogue in Endocrinology 2008;3:133-136

4. Erkan Özkan, Ender Dulundu, Ümit Topaloğlu, Yahya Özel, Samet Yardimci, Fügen Vardar Aker 'Different Surgical Techniques and Comparative Results in Multinodular Goiter' Haydarpaşa Numune Training and Research Hospital Medical Journal. 2008; 48 (4)

5. Erkan Özkan, Ender Dulundu, Yahya Özel, Mehmet Kamil Yıldız, Samet Yardimci, Ümit Topaloğlu. 'Diameter Determines Morbidity, Age and High ASA Score Determine Mortality in Peptic Ulcer Perforation' Haydarpaşa Numune Training and Research Hospital Medical Journal 2008; 48 (4)

6. Samet YARDIMCI, Ender DULUNDU. Surgical Treatment of Hepatocellular Cancer. Turkiye Clinics J Med Oncol-Special Topics 2014;7(4):16-25

7. Attaallah W, Babayev H, Yardimci S, Cingi A, Uğurlu MÜ, Günal Ö. Laparoscopic resection for colorectal diseases: short-term outcomes of a single center. Ulus Surgery Journal. 2016 Apr 6;32(3):199-202. doi: 10.5152/UCD.2015.3125

8. S Assistant, YB Kara, W Attaallah, MU Uğurlu, ŞC Nephew. Seton drainage combined with anti-tnf therapy for perianal fistulizing Crohn's Disease, Single Center Experience. Marmara Medical Journal 2016, 29 (2), 79-83. DOI: 10.5472/MMJoa.2902.03

9. Samet Yardimci, İlter Özer, Tahsin Dalgıç, Nesrin Turhan, Erdal Birol Bostancı. Symptomatic Liver Metastasis of Insulinoma 15 Years After Primary Surgery. National Journal of Surgery 

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
11:44
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale