Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji

Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel

Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel  u diplomua në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Ankarasë në 2003. Ai përfundoi specializimin e tij të urologjisë nga Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit Haydarpaşa Numune në nëntor 2008. Ai punoi si specialist i Urologjisë në Spitalin Trajnues dhe Kërkimor Fatih Sultan Mehmet midis 20 majit dhe 20 mars 2018. Në kuadër të studimeve jashtë vendit, ai shërbeu si vëzhgues klinik në Universitetin e Miçiganit, Departamenti i Urologjisë, Ann Arbor, MI, SHBA.

Ai zotëron certifikatën e Bordit të FEBU, e cila konsiderohet si certifikatë ekuivalence e Urologut në vendet evropiane. Ai ka 12 publikime kombëtare dhe 34 botime ndërkombëtare. Përveç këtyre, ai ka kumtesa të prezantuara në 16 kongrese ndërkombëtare dhe 30 kongrese kombëtare. Ka kapituj në 2 libra kombëtarë.

Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel  Aktualisht punon si pedagog në Departamentin e Urologjisë të Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, si dhe në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.

Fushat e ekspertizës:

· HoLEP

· Kirurgjia Onkologjike

· Kirurgjia Robotike

· Kirurgjia Urogjenekologjike

· Andrologjia (infertiliteti)

· Kirurgjia Laparoskopike

· Mikro TESE

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 

Kontakto Mjekun Tani

Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel Artikuj

1. Yuksel OH, Yildirim Ç, Urkmez A, Ozbay N, Uruc F, Sahin A, Akan S, Verit A. The effect of derspoetin alfa on renal fibrosis Rats with acute unilateral ureteral obstruction. accepted publication for Arch. Esp. Urol.

2. Uruc F, Yildirim Ç, Urkmez A, Aras B, Yanartas O, M. Yasin Irmak, Yuksel OH, Sahin A, Verit A. Circumcision and its potential effects on children's mental health state. Revista Internacional de Andrología October 2016 DOI: 10.1016/j. androl. 2016. 10,007

3. Urkmez A, Yuksel OH, Uruc F, Akan S, Yildirim C, Sahin A, Verit A. The effect of asymptomatic histological prostatitis on sexual function and lower urinary tract symptoms. Arch. Esp. Urol. 2016 May; 69(4):185-191.

4. Yüksel OH, Urkmez A, Akan S, Verit A. A case of Fournier's gangrene after inguinal hernia repair. International Journal of Andrology 2016 June; 14(3):104-106 DOI:10.1016/j.androl.2016.04.003

5. Yüksel OH, Verit A, Sahin A, Urkmez A, Uruc F. White blood cell counts and neutrophil to lymphocyte ratio in the diagnosis of testicular cancer: A simple secondary serum tumor marker. Int. Braz. J. Urol. 2016 Jan-Feb;42(1):53-9. DOI: 10.1590/S1677-5538.IBJU.2014.0593.

6. Verit A, Yuksel ÖH, Kivrak M, Yazicilar HA, Özbay N, Uruc F. Are Helicobacter Pylori and Benign Prostatic Hyperplasia Related, and If So, How? Urol J. 2015; 12(4):2271-5.

7. Soylu Boy FN, Yüksel OH, Verit A. Bilateral sporadic synchronous renal clear-cell carcinoma treated by bilateral partial laparoscopic nephrectomy: report of two cases. Arch. Esp. Urol. 2015 Nov; 68 (9):718-21.

8. Yuksel OH, Kivrak M, Sahin A, Akan S, Urkmez A, Verit A. A case of idiopathic diabetes insipidus presented with bilateral hydroureteronephrosis and neurogenic bladder: A pediatric case report and review of the literature. Can. Urol. Assoc. J. 2015 Nov-Dec; 9(11-12):E817-20. DOI: 10.5489/cuaj.3092.

9. Uruc F, Yuksel OH, Urkmez A, Sahin A, Aras B, Verit A. A standardized scoring system in the prediction of success and complications of percutaneous nephrolithotomy: Guy’s stone scoring system? Arch. Esp. Urol. 2015 Nov; 68(9):710-7.

10. Yuksel OH, Akan S, Urkmez A, Uruc F, Verit A. Efficacy and safety of semirigid ureteroscopy combined with Ho:yag laser in the treatment of upper urinary tract calculi: is it a good alternative treatment option of flexible ureteroscopy for developing countries? Journal of the Pakistan Medical Association 2015 Nov; 65(11):1193-1196

11. Uruc F, Yüksel OH, Sahin A, Urkmez A, Yildirim C, Verit A. Emphysematous pyelonephritis: Our experience in the management of these cases. Can. Urol Assoc. J.  2015 Jul-Aug; 9(7-8): E480-3. DOI: 10.5489/cuaj.2828.

12. Uruc F, Urkmez A, Yüksel OH, Sahin A, Verit A. Androgen secreting giant adrenocortical carcinoma with no metastases: A case report and review of the literature.  Can. Urol. Assoc. J. 2015 Sep; (9-10): E644-7.  DOI: 10.5489/cuaj.2867.

13. Yuksel OH, Urkmez A, Erdogru T, Verit A. The role of steroid treatment in intractable cystitis glandularis: A case report and literature review. Can. Urol. Assoc. J. 2015 May-Jun; 9(5-6):E306-9. DOI: 10.5489/cuaj.2636.

14. Yuksel OH, Otunctemur A, Ozbek E, Uruc F, Verit A. Should oncological cases of upper urinary system be excluded at the beginning of the laparoscopic learning curve? Int. Braz. J. Urol. 2015 Jul-Aug; 41(4):707-713. DOI: 10.1590/S1677-5538.IBJU.2014.0134.

15. Yüksel OH, Memetoglu OG, Urkmez A, Actas I, Verit A. The role of physical activity in the treatment of erectile dysfunction. International Journal of Andrology 2015 Feb; 13(4) 115-119 DOI:10.1016/j.androl.2014.12.003

16. Akan S, Yüksel OH, Ozbay N, Verit A. Testicular fibrous pseudotumor as a rare intrascrotal mass. International Journal of Andrology 2015 DOI: 10.1016/j.androl.2014.11.007

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Shiko të Gjithë
Prof. Dr. Samet Yardimci
Prof. Dr. Samet Yardimci
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë kirurgjinë e tumorit, kirurgjinë e refluksit, kirurgjinë e sëmundjeve inflamatore të zorrëve, kirurgjinë bariatrike dhe kirurgjinë metabolike.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
12:32
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale