Spitali Dünyagöz

Spitali Dünyagöz

Që nga viti 1996, Dünyagöz Hospitals Group sjell zgjidhje për të gjitha llojet e problemeve që lidhen me shëndetin okular dhe periokular me 500 metoda të ndryshme trajtimi të ofruara për të gjitha problemet që lidhen me sytë. Duke filluar një epokë të re me shërbimet spitalore në Turqi, Dünyagöz Hospitals Group ofron shërbimet e saj shëndetësore brenda dhe jashtë vendit në një total prej 29 vendndodhjesh të ndryshme me 8000 poliklinika dhe 1000 operacione kirurgjikale.

Qendra e konsulencës mjekësore “Një Mjek” është partnere e spitalit Dünyagöz Hospitals Group dhe së bashku ne jemi të vendosur të vazhdojmë dhe zhvillojmë shërbime shëndetësore parandaluese, diagnostikuese dhe trajtim.

Dünyagöz është bërë qendra e referencës mjekësore në botë brenda një kohe të shkurtër, me teknologjinë, stafin e saj mjekësor prej 300 anëtarësh të përbërë nga pedagogë dhe specialistë dhe stafin total prej 3500 punonjësish.

Dünyagöz Hospitals Group ofron shërbime të kujdesit për sytë me 21 degë në 12 provinca në të gjithë Turqinë, dhe gjithashtu ofron shërbime në 8 vende të ndryshme ndërkombëtare në Frankfurt dhe Köln, Gjermani; në Tbilisi, Gjeorgji; në Baku, Azerbajxhan; në Bishkek, Kirgistan; në Sarajevë, Bosnje-Hercegovinë dhe Prishtinë, Kosovë, si dhe në Bullgari dhe Rumani.

Dünyagöz synon të vazhdojë investimet e saj jashtë vendit me të njëjtin ritëm dhe synon të zgjerohet në një gjeografi më të gjerë në vitet e ardhshme. Duke marrë drejtimin në turizmin mjekësor në Turqi dhe duke u shërbyer mesatarisht 110 mijë pacientëve nga 160 vende të ndryshme të huaja çdo vit në botë, Dünyagöz-it i është dhënë Certifikata e Arritjes "500 Eksportuesi më i mirë i Shërbimeve" të Turqisë.

Për të përfituar nga shërbimet mjekësore të spitalit Dünyagöz, mjafton të na kontaktoni përmes linjave tona të komunikimit ose të na vizitoni në njërën nga zyret tona dhe ne do ju asistojmë në të gjithë procedurat që pasojnë me ekipin tonë në Turqi, dhe me ekipet tona konsulente në Prishtinë, Tiranë dhe Shkup.

Na kontaktoni në:

info@njemjek.com, njemjek@gmail.com
+ 90 541 557 37 36,  + 383 48 333 752 , + 355 69 221 4538 , + 389 76 223 677 

 

Spitali Dünyagöz

Spitali Dünyagöz

Spitali Dünyagöz

 

Një Mjek
Njihuni me Mjekët Tanë Bashkëpunues

Mund të vazhdoni duke klikuar mbi ikonat për të marrë më shumë informata.

Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey
Kirurgjia Bariatrike & Metabolike
Prof. Assoc. Dr. Mustafa Atabey ofron shërbim në spitalin Medical Park Göztepe dhe Medical Park Maltepe. Fusha e tij e interesit është Kirurgjia Bariatrike dhe Metabolike (Obezitetit dhe Diabeti).
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Prof. Dr. Erdal Karaöz
Gjenetikë
Dr. Karaöz ka punuar në `Stem Cell, Inxhinieria e Indeve dhe Terapi Gjenetike` që nga viti 2000 dhe ka kryer eksperimente në `Transplantimin e qelizave staminale dhe ishujve embrional` në Harvard USA
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Türker Kılıç
Prof. Dr. Türker Kılıç
Neurokirurgji
Prof. Dr. Türker Kılıç, themeloi për herë të parë në Turqi Kirurgjinë e Rrezatimit Gamma Knife në vitin 1997. Deri më tani, ai ka kryer Kirurgjinë me Rrezatim Gamma Knife në afro 11,000 pacientë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Prof. Dr. Tolga Taşçı
Gjinekologji, Obstetrikë & Onkologji
Punon si profesor i asociuar në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit Bahçeşehir, Departamenti i Obstetrikës dhe Gjinekologjisë dhe si Specialist Gjinekologjik dhe Onkologjik në Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin
Gjinekologji & Obstetrikë
Prof. Assoc. Dr. Aynur Adeviye Erşahin është specialiste e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës / IVF. Që nga 2014, vazhdon të punoj si mjeke përgjegjëse e Njësisë së IVF në Spitalin Medicalpark Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Prof. Assoc. Dr. Burak Sercan Erçin
Kirurgji Plastike, Rekonstruktive & Estetike
Punon si kirurg plastik në Pendik Medikal Park dhe vazhdon aktivitetet e tij akademike si pedagog në Departamentin e Kirurgjisë Plastike, Rikonstruktive dhe Estetike të Universitetit Bahçeşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Balcı
Prof. Dr. Deniz Balcı
Transplant i Organeve
Dr. Balcı punon si Specialist i Transplantit të Mëlçisë në spitalin Medical Park Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cemil Bilir
Prof. Dr. Cemil Bilir
Onkologji
Prof. Dr. Cemil Bilir është Onkolog që nga viti 2013 dhe ka një pozicion akademik si drejtues i departamentit të Onkologjisë në një spital universitar që 5 vite.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Deniz Konya
Prof. Dr. Deniz Konya
Neurokirurgji
Prof. Dr. Deniz Konya aktualisht punon si profesor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin Bahçeşehir, Departamenti i Neurokirurgjisë, dhe shërben në Kompleksin Spitalor Göztepe Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Emin Tireli
Prof. Dr. Emin Tireli
Kardiokirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Emin Tireli, i cili mori titullin profesor në vitin 2005, aktualisht punon si pedagog në Fakultetin e Mjekësisë të Stambollit dhe i shërben pacientëve të tij në Spitalin Medical Park
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Prof. Dr. Hamdi Levent Doğanay
Gastroenterologji
Prof. Hamdi Levent Doganay është një gastroenterolog i njohur në Turqi. Ai ka 23 vjet përvojë dhe ekspertizë në endoskopi, kolonoskopi, obstruksione të kanaleve biliare dhe sëmundje të mëlçisë
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan
Onkohematologji
Prof. Dr. Hasan Atilla Ozkan është specialist i Onkohematologjisë. Ai aktualisht punon në Medical Park Hospital Goztepe në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Prof. Dr. Mehbare Özkan
Neurologji Pediatrike
Prof. Dr. Mehbare Özkan është neurologe e fëmijëve dhe punon në VM Medical Park Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Akın
Prof. Dr. Melih Akın
Kirurgji Pediatrike - Urologji
Prof. Dr. Melih Akın është kirurg i fëmijëve, i specializuar në kirurgji urologjike. Që nga viti 2021, ai punon si Specialist i Kirurgjisë Pediatrike në Kompleksin Spitalor Medical Park.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Prof. Dr. Müslüm Şahin
Kardiologji
Prof. Dr. Müslüm Şahin është specialist i kardiologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik në Stamboll, Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Sami Sökücü
Prof. Dr. Sami Sökücü
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Dr. Sami Sökücü është kirurg ortopedik dhe traumatolog, i cili punon në IAU VM Medical Park Florya.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Savas Ceylan
Prof. Dr. Savas Ceylan
Neurokirurgji
Prof. Dr. Savas Ceylan është specialist i neurokirurgjisë dhe punon në Spitalin Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Prof. Dr. Ugur Filizcan
Kirurgji Kardiovaskulare
Prof. Dr. Ugur Filizcan është kirurg kardiovaskular me përvojë të gjatë. Ai punon në kompleksin spitalor Medical Park Pendik në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel
Urologji
Prof. Assoc. Dr. Özgür Haki Yuksel është specialist i urologjisë dhe punon në Repartin e Urologjisë në Spitalin VM Medical Park Pendik që nga marsi i vitit 2018.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük
Fertilizimi In Vitro (IVF)
Prof. Assoc. Dr. Şule Yıldırım Köpük punon si drejtoreshë e Njësisë së Fertilizimit In Vitro (IVF) në VM Medical Park Pendik.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Prof. Assoc. Dr. Ilhami Soykan Barlas
Transplant i Organeve
Ai shërben si drejtor i Qendrës së Transplantit të Veshkave në Spitalin e Universitetit Bahceşehir Medical Park Göztepe që nga prilli i vitit 2022.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel
Hematologji
Prof. Dr. Cafer Adıgüzel është specialist i Hematologjisë dhe Transplantit të Palcës Kockore. Ai aktualisht punon në spitalin Medicana Ataşehir, i cili i përket Grupit Shëndetësor Medicana.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer
Neurologji & Algologji
Prof. Dr. Abdulkadir Koçer është specialist i Neurologjisë dhe Algologjisë (menaxhimit të dhimbjes). Ai punon në spitalin privat Medical Park Göztepe, në Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Prof. Dr. Abuzer Dirican
Transplant i Organeve
Prof. Dr. Abuzer Dirican është kirurgu kryesor i transplanteve dhe specialist i kirurgjisë minimalisht invazive në klinikën Medical Park Florya. Ai ka një përvojë 26 vjeçare në këtë fushë.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu
Urologji
Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu shërben në fushën e Urologjisë në kompleksin spitalor Medical Park, në Spitalin Universitar İstinye, Gaziosmanpaşa.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Adnan Kaya
Prof. Dr. Adnan Kaya
Kardiologji
Prof. Dr. Adnan Kaya është specialist i Kardiologjisë dhe që nga shtatori 2021, vazhdon punën e tij në Spitalin Universitar Bahçeşehir Medical Park në Göztepe.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk
Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk
Otorinolaringologji (ORL)
Prof. Dr. Ayşe Adin Selcuk është specialiste e kirurgjisë së ORL-së dhe specialiste e kirurgjisë orale, faciale dhe maksillofaciale.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Banu Kale
Prof. Dr. Banu Kale
Endokrinologji & Sëmundje Metabolike
Prof. Dr. Banu Kale është specialiste e Endokrinologjisë dhe aktualisht punon në kompleksin spitalor Medical Park në Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Bekir Durmuş
Prof. Dr. Bekir Durmuş
Fiziaterapi & Mjekësi Rehabilituese
Prof. Dr. Bekir Durmuş është specialist i Fizioterapisë dhe Mjekësisë Rehabilituese. Ai aktualisht punon në kompleksin spitalor Medical Park në Pendik, Stamboll.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Bulent Unal
Prof. Dr. Bulent Unal
Transplant i Organeve & Onkologji
Prof. Dr. Bulent Unal është një onkolog i shquar dhe specialist i transplanteve të organeve në spitalin Medical Park në Turqi.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Dr. Melih Tugay
Prof. Dr. Melih Tugay
Kirurgji Pediatrike
Prof. Dr. Melih Tugay është specialist i Kirurgjisë Pediatrike dhe aktualisht shërben në spitalin Medicana Bahçelievler.
Shikoje Profilin Merr Termin
Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal
Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal
Ortopedi & Traumatologji
Prof. Assoc. Dr. Mehmet Bekir Ünal është specialist i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, i cili punon në spitalin Medicana Ataşehir.
Shikoje Profilin Merr Termin
Një Mjek:

Përshëndetje!

A keni ndonjë pyetje? Mund të na shkruani!
04:41
Filloni Bisedën
Viber
Bëni
takim
Zyrat Tona
Mediat Sociale